Broschyr 28 dagars Medveten andningsträning | Vitaminer.nu
Broschyr 28 dagars Medveten andningsträning i gruppen Utrustning hos Vitaminer.nu (1739)
Broschyr 28 dagars Medveten andningsträning

Broschyr 28 dagars Medveten andningsträning

För att hjälpa dig komma igång med att förbättra dina andningsvanor är detta 7 stegs program 28-dagars Medveten Andningsträning till stor hjälp.
Artnr: 1739
50 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelista

Produktinformation

All strävan efter förbättrad hälsa och ökat välbefinnande bör inkludera en förbättrad andning som en grundläggande komponent. Eftersom vi har andningen med oss vart vi än går kan vi tillämpa andningsträningen varsomhelst och närsomhelst. Att andas på ett bra sätt i vardagen är inte alltid det enklaste, samtidigt som vi har alla möjligheter att förbättra den med lite träning. Genom att förbättra din andning är chansen stor att din hälsa, sömn och energinivå också förbättras.

För att hjälpa dig komma igång med att förbättra dina andningsvanor är detta 7 stegs program 28-dagars Medveten Andningsträning till stor hjälp. Programmet är avsett att stötta dig med fyra verktyg:

  • Bli medveten om din andning. Medvetenhet är ofta första steget till förändring. Första steget i 7 stegs programmet är därför att ta tempen på din andning genom att svara på de 20 frågorna i Andningsindex.
  • Tejpa munnen på natten. Många av oss har munnen öppen när vi sover. Munandning i vila innebär per automatik att vi hyperventilerar, dvs vi får obalans mellan syre och koldioxid. Att tejpa munnen på natten med Sleep Tape är ett synnerligen enkelt, men ändå väldigt kraftfullt verktyg. Då det inte är lätt att hålla koll på din andning när du sover, säkerställer användandet av Sleep Tape att din mun förblir stängd under natten så att andningen bara sker in och ut genom näsan. Näsandning ger en lugnare sömn och minimalt med energiläckage, vilket ökar chansen att kroppen kan ägna sig åt läkning, reparation och återhämtning.
  • Träna med Relaxator. Med Relaxator andningstränare kan du träna upp dina andningsvanor så att du andas mer på ett sätt som motsvarar din kropps behov. Relaxatorn hjälper dig att andas långsammare och mer rytmiskt. Den tränar också upp muskeltonusen i de övre luftvägarna och stärker diafragman, vår viktigaste andningsmuskel.
  • Fysisk aktivitet med stängd mun. En bra andning börjar i näsan. Om din näsa är trång och du har svårt att andas genom näsan är det ofta ett tecken på att andningen inte är optimal. I näsan, under näsmusslorna, finns svällkroppar. De sväller upp när vi har ett för lågt koldioxidtryck, som en försvarsmekanism i ett sätt att försöka förhindra utflöde av koldioxid, då ju koldioxid lämnar kroppen vid utandning. Fysisk aktivitet med stängd mun tränar upp din förmåga att andas genom näsan. I takt med att du förbättrar din andning och återställer koldioxidtrycket kommer svällkropparna att minska i storlek, och näsan upplevs då som mindre trång.

Innehåll

Vanliga frågor om produkten

Se fler varor

Medveten Andning bok
Boken Medveten Andning är en enkel och praktisk självhjälpsbok skriven för dig...
250 kr
Köp!
Relaxator Andningstränare
Relaxator är en "andningstränare", en liten behändig apparat som hjälper dig a...
350 kr
Relaxator
Relaxator är en "andningstränare", en liten behändig apparat som hjälper dig a...
295 kr
Köp!
Sleep tape 5 månader
Sömntejp för 5 månaders förbrukning
299 kr
Köp!
Sleep Tape 1 månad
Sömntejp för användning vid sömn. Förhindrar munandning.
99 kr
Köp!

Andra köpte även

Sleep Tape 1 månad
Sömntejp för användning vid sömn. Förhindrar munandning.
99 kr
Köp!
Relaxator
Relaxator är en "andningstränare", en liten behändig apparat som hjälper dig a...
295 kr
Köp!
Filter till vattenrenare Euro (kran)
Extra filter till vattenrenare Euro
159 kr
Köp!
BioCare Magnesium Taurat 60 kapslar
Magnesiumtaurat ger magnesium och aminosyran L-taurin. Magnesium bidrar till minskad trötthet...
239 kr
Köp!