Fytoplankton | Vitaminer.nu
Fytoplankton i gruppen Livsmedel / Superfoods / Greens hos Vitaminer.nu (1378)
Fytoplankton

Fytoplankton

Bättre Hälsa
Fytoplankton från Bättre Hälsa. 30 ml.
Artnr: 1378
419 kr / 349 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelista

Produktinformation

Växtplankton är planetens mest grundläggande föda, fylld med alla de näringsämnen som kroppen behöver. I princip allt liv utgår från plankton och den innehåller hundratals näringsämnen samt 92 spårmineraler som arbetar synergistiskt i cellerna.

Plankton omvandlar ljus till näring och används som näring till havets liv. Det innehåller aminosyror, naturliga vitaminer, organiska mineraler, spårämnen, levande enzymer, fettsyror, omega-3, karotenoider, astaxantin, klorofyll, polysackarider, glykogen, m.m. Hos plankton börjar näringskedjan för att gå uppåt. 

Växtplankton är också, enligt NASA, ansvarig för att producera 90 procent av allt syre på planeten, dvs det det syre som vi andas in. Det ger näring åt över 99 procent av havens liv.

Fytoplankton är en unik produkt. Stabila planktonstammar har kunnat skördas utan att oxidera och dö ut i flaskan. Ofta kan plankton dö efter bara några månader och på så vis bli värdelösa. Denna plankton har valts ut från över 43 000 olika stammar och matchar människans näringsprofil på ett närmast identiskt sätt. Man skall inte förväxla växtplankton med makroalger, såsom Chlorella och Spirulina.

Plankton är mikroskopiskt små, mindre än en blodcell, de har inga cellväggar som måste brytas ner som alger och når därför cellen direkt med all näring.

Lab-tester visar att varje cell av Fytoplankton innehåller över 100 olika näringsmolekyler. Fytoplankton innehåller över 50 miljarder celler, per droppe!

Fytoplankton innehåller världens högsta innehåll av SOD i naturlig form och Fytoplankton innehåller 7000 gånger mer SOD än någon annan levande föda på planeten. Enzymet är dessutom biotillgängligt.

Plankton i Fytoplankton är mikroskopiska och biotillgängliga vilket innebär att de inte behöver gå genom matsmältningssystemets procedur för att absorberas. Den behöver alltså inte gå genom levern för att nå ut i blodet. Enligt undersökningar på djur, så ger plankton syre till cellerna och reglerar blodets pH-balans.

Fytoplankton består av rå plankton som odlats i renat havsvatten i foto-bioreaktorer utan orenheter. Odlingen sker i en koncentrerad jonisk minerallösning från havsvatten. En foto-bioreaktor består av ultrarenat havsvatten, CO2 (koldioxid) och solljus. Utifrån detta bildas alla näringsämnen. Det är en avstängd ocean utan nedsmutsning, tungmetaller, plaster och bakterier. Oceans Alive tas alltså inte från förorenade oceaner som många andra produkter. Efter skörd stabiliseras planktonen med en koncentrerad jonisk spårminerallösning från renat havsvatten.

Detta är en komplicerad procedur med noggrann övervakning och det tar 90 dagar innan planktonodlingen kan skördas.

Doser: 30
Form: Flytande
Förpackning: 30 ml
Rekommenderad daglig dos: 12 droppar (1 ml)
Vegansk: Ja
Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.
Information: Kosttillskott, ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej

Innehåll

Näringsinnehåll per dosMängd per dos
Havsminerallösning700 mg
Fytoplankton300 mg
 - Nannochloropsis gaditana270 mg
 - Tetraselmis 30 mg

Ingredienser:

Två strängar marina fytoplankton (Nannochloropsis gaditana, Tetraselmis [råa, stabiliserade från skörd]) suspenderad i en renad, koncen­trerad havsminerallösning.

Vanliga frågor om produkten

Kampanjvara

Kampanj:
Kampanjstopp:
2021-09-25, 23:59

Se fler varor

Tomma vegetabiliska kapslar storlek 00
Tomma vegetabiliska kapslar gjorda av pullulan som du kan fylla själv.
89 kr
Köp!
Goji EKO
Ekologiska gojibär. Gojibär är användbara på många sätt och kan...
99 kr 149 kr
Köp!
PABA Green Line
PABA Green Line 100 kapslar
119 kr
Köp!
Ease Halsspray
Ease halsspray. 29 ml
195 kr
Köp!
Bättre Hälsa Se-Metyl L-Selenocystein
Se-metyl-L-selenocystein är en biotillgänglig form av selen.
249 kr
Köp!

Andra köpte även

Bragg Äppelcidervinäger EKO
Bragg, ekologisk raw äppelcidervinäger i storlekarna 473 ml och 946 ml.
fr. 99 kr
Q10 200 mg + Selen + E Green Line


Produktionen med Q10 minskar med åren, och är således extra viktig när man...
395 kr
Köp!
Magnesiumglycinat
Magnesiumglycinat är ett vänligare alternativ för magen. Vissa kan vara känsli...
179 kr
Mega Vital Advanced
Mega Vital Advanced 900 ml.
Denna produkt är just nu slut i lager, men finns även som k...
419 kr
Köp!
Aurora Mega Liposomal C
Aurora Mega Liposomal C-vitamin 2000 mg
519 kr
Köp!