Medveten Andning | Vitaminer.nu
Medveten Andning bok av Anders Olsson
Medveten Andning bok av Anders Olsson

Medveten Andning bok

Boken Medveten Andning är en enkel och praktisk självhjälpsbok skriven för dig som vill förbättra din hälsa och öka din energi och livsglädje. Andningen är ett kraftfullt redskap och påverkar din livskvalitet. Kunskapen i denna bok är lätt att ta till sig och lätt att tillämpa.
Artnr: 1536
220 kr
Antal: 
Lägg i önskelista

Produktinformation

Boken Medveten Andning är en enkel och praktisk självhjälpsbok skriven för dig som vill förbättra din hälsa och öka din energi och livsglädje samtidigt som du växer som människa. Syftet med boken är att förmedla enkel kunskap som du kan tillämpa när som helst, var som helst. När läsaren fått upp ögonen för vilket kraftfullt verktyg andningen är och börjat tillämpa de enkla principerna för en bra andning har det för många inneburit att deras liv har förändrats.

Boken Medveten Andning 
Detta är en enkel och praktisk bok för dig som vill förbättra din hälsa och öka din energi. Andningen är ett kraftfullt redskap och påverkar din livskvalitet. Kunskapen i denna bok är lätt att ta till sig och lätt att tillämpa.

Alla vet att det är viktigt att andas, men det krävs medvetenhet om HUR vi skall andas. Att andas fel stressar våra kroppar och kan ge syrebrist.

Det är dock aldrig försent att förbättra sina andningsvanor. I boken Medveten Andning, berättar författaren, Anders Olsson om flera enkla och väldigt effektiva tekniker att förbättra sitt sätt att andas.


Förpackning: Bok , Häftad

Innehåll

Vanliga frågor om produkten

Se fler varor

Relaxator
Relaxator är en "andningstränare", en liten behändig apparat som hjälper dig a...
295 kr
Köp!
Broschyr 28 dagars Medveten andningsträning
För att hjälpa dig komma igång med att förbättra dina andningsvanor ä...
59 kr
Köp!

Andra köpte även

OmegaRx 2 120 kapslar
OmegaRx®2 är resultat av ett patenterad genombrott inom fiskoljebearbetning. OmegaR...
595 kr
Köp!