Oceans Alive i gruppen Kosttillskott / Greens / Greens-Alger-Aloe hos Bättre Hälsa AB (610)

Oceans Alive

Oceans Alive 2.0 är en unik produkt, då stabila planktonstammar har kunnat skördas utan att oxidera och dö ut i flaskan. Ofta kan plankton dö efter bara några månader och på så vis bli värdelösa. Denna plankton har valts ut från över 43 000 olika stammar och matchar människans näringsprofil på ett närmast identiskt sätt. Man skall inte förväxla växtplankton med makroalger, såsom chlorella och Spirulina. Det är 7000 gånger mer SOD än någon annan levande föda på planeten. Enzymet är dessutom biotillgängligt.

Plankton i Ocean Alive 2.0 är mikroskopiska och biotillgängliga vilket innebär att de inte behöver gå genom matsmältningssystemets procedur för att absorberas. Den behöver alltså inte gå genom levern för att nå ut i blodet. Enligt undersökningar på djur, så ger plankton syre till cellerna och reglerar blodets pH-balans.

Artnr: 610
495 kr
Lägg i önskelista

Produktinformation

Växtplankton är planetens mest grundläggande föda, fylld med alla de näringsämnen som kroppen behöver. I princip allt liv utgår från plankton och den innehåller hundratals näringsämnen samt 92 spårmineraler som arbetar synergistiskt i cellerna.

Plankton omvandlar ljus till näring och används som näring till havets liv. Det innehåller aminosyror, naturliga vitaminer, organiska mineraler, spårämnen, levande enzymer, fettsyror, omega-3, karotenoider, astaxantin, klorofyll, polysackarider, glykogen, m.m., Hos plankton börjar börjar näringskedjan för att gå uppåt. 

Växtplankton är också, enligt NASA, ansvarig för att producera 90 procent av allt syre på planeten, dvs det det syre som vi andas in. Det ger näring åt över 99 procent av oceanernas liv.

Oceans Alive är en unik produkt, då stabila planktonstammar har kunnat skördas utan att oxidera och dö ut i flaskan. Ofta kan plankton dö efter bara några månader och på så vis bli värdelösa. Denna plankton har valts ut från över 43 000 olika stammar och matchar människans näringsprofil på ett närmast identiskt sätt. Man skall inte förväxla växtplankton med makroalger, såsom chlorella och Spirulina.

Plankton är mikroskopiskt små, mindre än en blodcell, de har inga cellväggar som måste brytas ner som alger och når därför cellen direkt med all näring.

Ocean Alive är mer kraftfull än alla superfoods tillsammans och lab-tester visar att varje cell av Ocean Alive 2.0 innehåller över 100 olika näringsmolekyler. Oceans Alive 2.0 innehåller över 50 miljarder celler, per droppe!

Ocean Alive ett antioxidant-enzym som är 3500 gånger starkare än vitamin C. Och det innehåller kroppens främsta försvar mot fria radikaler, superoxid dismutas (SOD). Undersökningar i USA visar att djur som hade höga nivåer av enzymet superoxid dismutas levde längre än de som hade låga nivåer. De möss som hade minst SOD levde kortast.

Antioxidanter skyddar cellerna, huden och kroppen från att åldras snabbare. Utan antioxidanter skulle kroppen åldras decennier på endast några få timmar och i förlängningen skulle vi inte överleva alls. Kroppens egna och främsta försvar mot de fria radikaler som förstör våra cellerna är detta antioxidant-enzym som heter Superoxid dismutas, även kallat SOD.

Ocean Alive innehåller världens högsta innehåll av SOD i naturlig form och Ocean Alive innehåller 7000 gånger mer SOD än någon annan levande föda på planeten. Enzymet är dessutom biotillgängligt.

Plankton i Ocean Alive är mikroskopiska och biotillgängliga vilket innebär att de inte behöver gå genom matsmältningssystemets procedur för att absorberas. Den behöver alltså inte gå genom levern för att nå ut i blodet. Enligt undersökningar på djur, så ger plankton syre till cellerna och reglerar blodets pH-balans.

Oceans Alive består av rå plankton som odlats i renat havsvatten i photo-bioreaktorer utan orenheter. Odlingen sker i en koncentrerad jonisk minerallösning från havsvatten. En photo-bioreaktor består av ultrarenat havsvatten, CO2 (koldioxid) och solljus. Utifrån detta bildas alla näringsämnen. Det är en avstängd ocean utan nedsmutsning, tungmetaller, plaster och bakterier. Oceans Alive tas alltså inte från förorenade oceaner som många andra produkter. Efter skörd stabiliseras planktonen med en koncentrerad jonisk spårminerallösning från renat havsvatten.

Detta är en komplicerad procedur med noggrann övervakning och det tar 90 dagar innan planktonodlingen kan skördas. Oceans Alive 2.0 är marknadens enda planktonprodukt.

Oceans Alive är supermatens supermat. 

Doser:30
Form:Flytande
Rekommenderad daglig dos:15 droppar (1 ml)
Förvaring:Förvaras på ett mörkt, svalt ställe utom räckhåll för barn. Behöver inte förvaras i kyl.

Innehåll

Näringsinnehåll per dosMängd per dos
Fytoplankton350 mg

Ingredienser:

Flersträngade marina fytoplanktono (råa, stabiliserade från skörd), suspenderad i en renad koncentrerad havsminerallösning.

Kundomdömen

Andra köpte även

Q10 200 mg + Selen + E Green Line
Coenzym Q10 hjälper till att frigöra energi och kallas därför för cellern...
379 kr
Bragg Äppelcidervinäger EKO
Bragg, ekologisk raw äppelcidervinäger i storlekarna 473 ml och 946 ml.
fr. 109 kr
Complete Probio 30 dagar
Complete probio har ändrats till 30 kapslar. Kapslarna har blivit dubbelt så starka s...
395 kr
Magnesiumglycinat
Magnesiumglycinat är en produkt med bis-glycinat, ett vänligare alternativ för mage...
179 kr
Mega Vital Advanced
Mega Vital Advanced 900 ml
395 kr