Revolution-E i gruppen Kosttillskott / Vitaminer & Mineraler / E-Vitamin hos Bättre Hälsa AB (1033)
Revolution-E

Revolution-E

NATURLIGT E-KOMPLEX 302 mg i Softgel med totalt 600 mg mixade tokoferoler & tokotrienoler.

Revolution-E är som namnet antyder en revolutionerande form av E-vitamin med ett komplett spektrum av E-vitamin. Den innehåller alla 8 E-vitaminer som ingår i E-vitaminkomplexet och då i dess naturliga form. 2 antioxidantmättade softgelkapslar ger 302 mg av d-alfa-tokoferol, plus 600 mg med blandade tokoferoler (beta-, gamma-, deltatokoferoler), av vilka 200 mg består av gamma-tokoferol, tillsammans med 10 mg av Tocomin® mixade tokotrienol-komplex. 

Artnr: 1033
329 kr
Lägg i önskelista

Produktinformation

NATURLIGT E-KOMPLEX 450 IE / 302 mg i Softgel med totalt 600 mg mixade tokoferoler & tokotrienoler.

Revolution-E är en av marknadens mest avancerade E-vitaminprodukter. Den innehåller alla 8 E-vitaminer som ingår i E-vitaminkomplexet och då i dess naturliga form. 2 antioxidantmättade softgelkapslar ger 450 lE av d-alfa-tokoferol, plus 600 mg med blandade tokoferoler (beta-, gamma-, deltatokoferoler), av vilka 200 mg består av gamma-tokoferol, tillsammans med 10 mg av Tocomin® mixade tokotrienol-komplex. 

E-vitamin kallas ofta för "the master antioxidant" på grund av sin förmåga att bekämpa ett brett spektrum av fria radikaler. E-vitamin är en fettlöslig vitamin, som skyddar cellerna mot oxidativ stress. Dagligt tillskott med E-vitamin kan på så vis hämma accelererat åldrande.Bättre Hälsas E-vitaminkomplex är rik på gamma-tokoferol och tokotrienoler, som är kända för att vara de mest kraftfulla antioxidanterna i E-vitaminkomplexet.

När du väljer E-vitamintillskott så det viktigt med kvalité. Enbart användning av alfatokoferol gör att E-vitaminbalansen haltar och att du inte erhåller full effekt. I värsta fall kan det till och med framkalla en konstlad E-vitaminbrist. I Revolution-E finns istället en kraftfull formel med hela spektrumet av tokoferoler och tokotrienoler. Detta gör att produkten ger dig hela vitamin E-komplexet.

Produkten innehåller enbart naturlig vitamin E, identisk med den form som finns i vanlig maten. Naturlig E-vitamin är överlägsen den syntetiska formen av vitamin E som finns kan återfinnas i många typer av E-vitamintillskott. Den är tillverkad i en inspekterad anläggning för att uppfylla de stränga normerna i US Pharmacopeia (USP). Detta för kvalitet, renhet, styrka och upplösning.

Doser:30
Form:Kapsel
Kapsel:Softgel
Rekommenderad daglig dos:2 kapslar
Vegansk:Nej, kapsel av gelatin (bovin)
Förvaring:Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn

Innehåll

Näringsinnehåll per dosMängd per dosDRI %
Vitamin E302 mg2500
Rekommenderad dos ger:
Alfa-tokoferol450 IE
Blandade tokoferoler600 mg
varav Gamma-tokoferol200 mg
Tokotrienoler10 mg

Ingredienser:

Alfatokoferol, blandade tokoferoler, tokotrienoler, kapsel (bovint gelatin, glycerin, vatten, karob), risgroddsolja. Innehåller Soja

Kundomdömen

Se fler varor

MAX-Q10 200 mg
MAX-Q10 innehåller den naturliga och bioidentiska formen av Q10. Med bioidentisk Q10 menas at...
349 kr

Andra köpte även

Complete Probio 30 dagar
Complete probio har ändrats till 30 kapslar. Kapslarna har blivit dubbelt så starka s...
395 kr
Q10 200 mg + Selen + E Green Line
Coenzym Q10 hjälper till att frigöra energi och kallas därför för cellern...
379 kr
Magnesiumglycinat
Magnesiumglycinat är en produkt med bis-glycinat, ett vänligare alternativ för mage...
179 kr
Mega Vital Advanced
Mega Vital Advanced 900 ml
395 kr
D-Mannose
D-Mannose (kolhydrat från Björk) tillsammans med tranbärsextrakt
295 kr