The Alitura Clay Mask | Vitaminer.nu
Burk med The Alitura Clay Mask
Burk med The Alitura Clay Mask
Kvinna med The Alitura Clay Mask
Kvinna med The Alitura Clay Mask

The Alitura Clay Mask

Alitura Clay Mask använder endast de mest näringstäta, helt naturliga ingredienserna. Besattheten av att hitta och använda de mest effektiva naturliga ingredienserna på jorden, oavsett kostnad, har resulterat i en lermask som är utan rivalitet.
Artnr: 1584
595 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelista

Produktinformation

Alitura Clay Mask använder endast de mest näringstäta, helt naturliga ingredienserna. Besattheten att hitta och använda de mest effektiva naturliga ingredienserna på jorden, oavsett kostnad, har resulterat i en lermask som är utan rivalitet.

Sötvattenspärlpulver: Pärlpulver, en av naturens mer subtila exfolierare, har den anmärkningsvärda förmågan att etablera en jämn hudton och släta ut rynkor. Det är särskilt användbart för att utrota solfläckar, minska rodnad och mildra irritation. Pärlpulver är en unik ingrediens som sällan finns i andra produkter och är en del av skillnaden i Alitura.

Råmjölk från 6 timmars färsk mjölk (gräsbetad)
: Råmjölk är en naturlig källa till många vitaminer, mineraler, enzymer och aminosyror. Rik på tillväxtfaktorn IGF-1, 6-timmars råmjölk hjälper till att regenerera hudceller.


Amerikansk ginseng
: Ginseng är känt för att eliminera orenheter i blodet och underlätta syresättning av hudceller.


10% L-askorbinsyra (C-vitamin): Den mest omedelbart absorberbara formen av C-vitamin på marknaden, L-askorbinsyra, lyser upp huden genom att radikalt minska effekterna av solskador och fläckar.

Rhassoul Clay: Direkt från Atlasbergen i Marocko ger denna lera en oöverträffad avgiftande effekt för ansiktshuden. Nyligen genomförda studier har visat att rhassoul är värdefull för att förbättra hudens elasticitet, rensa porer och ta bort skadliga, överflödiga ytoljor.

Illite: Den gröna Illite är moder till alla medicinska leror. Det har varit känt i många decennier som den gröna leran långt innan vi kunde skilja mellan de många strukturella typerna. På den tiden var grönt det enda kännetecknet. Detta är utan tvekan den mest använda medicinska leran i världen. Internt och externt, den mest stabila och effektiva lera som används inom naturlig hälso- och sjukvård.

Calcium Bentonite Lera (Green Desert Clay): Bentonit, en mycket absorberande stenbrottslagen lera, utvecklar en mild elektrisk laddning när den är mättad med vätska. Denna kvalitet, särskilt användbar vid extraktion av akne-producerande toxiner och metaller, förstärks av bentonitens starka sammandragande egenskaper som arbetar för att krympa och dra åt inflammerade porer.

Kaolinlera: Kaolinlera används ofta i många olika spabehandlingar för att rena, ge näring och läka olika hudtyper. Användningen av kaolinlera härstammar från romarna, grekerna och kineserna. Den innehåller många viktiga näringsämnen som är fördelaktiga i anti-agingprocessen.

Kelppulver: Laddat med natriumalginat- ett kraftfullt topiskt rengöringsmedel, främjar denna näringstäta antioxidant en strålande hy genom att tränga in i porerna och dra ut orenheter.

Användning
Skölj och ånga ansiktet med varmt vatten och låt ansiktet bli blött. Tillsätt 2-3 teskedar eller mer av det torra Alitura Clay Mask-pulvret i en keramisk skål eller kopp. Rör ner ungefär samma mängd vatten eller äppelcidervinäger. Blanda detta till en jämn konsistens som tandkräm. Massera försiktigt in på ansikte och hals. Låt torka och skölj med varmt vatten och använd sedan kallt vatten för att stänga känsliga porer. Torka och följ upp med Alitura The Moisturizer.
Förpackning: 201 gram
Varning: Undvik kontakt med ögonen, om kontakt sker, skölj noggrant med vatten. Avbryt om hudreaktion inträffar. Endast för extern användning.

Innehåll

Ingredients: L-Ascorbic Acid (Vitamin C), Freshwater Pearl Powder, Grass-fed Colostrum, Panax quinquefolius (American Ginseng), Rhassoul Clay, Illite Clay, Calcium Bentonite Clay (Green Desert Clay), Kaolin Clay, Organic Kelp Powder.

Vanliga frågor om produkten

Hur förbereder jag lermasken?

Blanda 1,5 msk av det torra lermaskpulvret med lika delar vatten i en skål. Blanda tills du får en tandkrämliknande konsistens.

Hur använder jag den?

Lägg på ett tunt lager på huden, låt det torka. Hoppa in i duschen och skölj av den. Skölj sedan med kallt vatten för att stänga porerna. Avsluta med att applicera Alitura Moisturizer och gör dig redo för en bra dag.

Är din produkt för alla hudtyper?

Ja. Även de med mycket känslig hud tycker att den har en lugnande och lugnande effekt. Alitura Clay Mask är skonsam och närande.

Mitt ansikte är rött. Är detta normalt och hur länge håller det?

Då och då kommer vi att få e-postmeddelanden från kunder som är förståeligt oroade över rodnaden som de upplever efter en Alitura Clay Mask -applikation. Detta orsakas enbart av lerornas stimulerande effekter och C -vitamininnehållet. Den där rosiga glansen är vad jag älskar (se bild nedan). Det försvinner normalt efter 45 minuter.

Hur ofta ska jag använda den?

Din hud och ditt schema avgör hur ofta du applicerar masken. "Sweet spot" kan vara allt från 1 till 3 gånger i veckan. Att låta dina hudceller få tid att återhämta sig och växa är viktigt, så begränsa din användning till högst varannan dag. Masken har många ingredienser som är kända för att ge näring åt håret, och deras cirkulationsfrämjande egenskaper är lika fördelaktiga för hårsäckar som hud. Prova att massera in den i hårbotten och skölj med en uppfriskande flytande tvål Hår kan få ett fylligare utseende och ökad hanterbarhet. Du kanske aldrig behöver schampo igen.

Kan jag ge doften en personlig touch med eteriska oljor?

Ja! Under blandningsprocessen kan du tillsätta 2 till 3 droppar av någon av dina favorit eteriska oljor. Vi gillar citrongräs, söt apelsinolja, Clary Sage, havtorn, grapefrukt, Ylang Ylang, hallonfrö.

Kan jag använda den på min kropp också?

Definitivt. Det formulerades för att få huden att se och må bra ut. Applicera det lokalt var du vill, särskilt på nybildade ärr, eftersom det hjälper till i läkningsprocessen och kan kraftigt minska ärrvävnad.

Kan jag äta den?

Även om 80% av ingredienserna är livsmedelsklassade är 20% inte det. Den skall inte ätas.

Se fler varor

Alitura Pearl Cleanser
En viktig ingrediens i denna rengöring är pärlpulver, som är känt fö...
495 kr
Köp!
Alitura Razor-Silver
Denna rakhyvel har dubbla sidor, vilket innebär att den ger en nära, ren rakning utan pl...
395 kr
Köp!
Alitura Derma Roller, 0.25mm
En rulle med mikronål som punkterar huden akut och stimulerar ett inflammatoriskt svar som ut...
249 kr
Köp!
Alitura Body Lotion
Alitura Body lotion återfuktar och skyddar huden mot skadliga gifter i miljön. Naturliga...
795 kr
Köp!
Alitura Santal Black
Santal Black är tillverkad med 96% ekologiska ingredienser så att det naturligt åte...
595 kr
Köp!

Andra köpte även

Filter till vattenrenare Euro (kran)
Extra filter till vattenrenare Euro
145 kr
Köp!
Bragg Äppelcidervinäger EKO
Bragg, ekologisk raw äppelcidervinäger i storlekarna 473 ml och 946 ml.
fr. 119 kr
D-5000 Vegan Green Line
D-5000 från Bättre Hälsa heter numera Närokällan D3-5000 och hittas h...
189 kr
Alitura Night Cream
Kvällen är den bästa tiden att applicera näringsrika formler för djup ...
795 kr
Dr Hisham's Alkaline Mouth Rinse
Dr Hishams Alkaline Mouth Rinse är tillverkad med miljövänliga ingredienser av livs...
189 kr
Köp!