Betalning och leverans

Leveransvillkor
Leverans sker så snart som möjligt. Du har normalt ditt paket inom 1-3 dagar i brevlådan eller på närmsta utlämningsställe.

Fraktkostnad varierar beroende på vikt på paketet och val av fraktalternativ. Välj fraktalternativ i kassan så att det blir som du vill ha det.

Får du ingen orderbekräftelse utskickat inom 15 minuter så vänligen kontakta oss för att dubbelkolla om ordern gick igenom.

Om paketet går till ett utlämningsställe måste du hämta ut det inom 7 dagar. Annars går det i retur och du kommer debiteras en returavgift.

Distribution
Vi distribuerar våra produkter i hela Sverige. För andra länder, se i kassan om ditt land finns att välja.

Svea Checkout
När du går till kassan ser du totalsumman. Via Svea kan du välja betalsätt. Om du ej godkänns som kreditkund kommer du endast kunna välja banköverföring eller kortbetalning.

Svea har normalt 14 dagars betaltid på fakturorna, men detta kan förlängas genom att välja avbetalning/konto.

Retur
Vid ångrat köp skall du kontakta oss på order (@) vitaminer.nu och meddela att du vill returnera varan och anledning. Sedan skickar du varan till:

Bättre Hälsa AB
Sandsborgsvägen 50-52
12233 Enskede

Du står själv för frakten och risken så tänk på att emballera väl så att produkten inte går sönder. Du måste även skicka det som ett företagspaket så det kommer direkt till oss. Postpaket som går till utlämningsställen hämtas inte ut. Se till att du får kvitto och kollinummer på din försändelse.